SMILE!

Foto’s maken is een feestje. De kids vinden het leuk en als fotograaf is het voor mij ook dikke pret. Zeker als ik hoor dat de ouders, opa’s en oma’s een stralende glimlach van het resultaat kregen, dan is het feest compleet.

Als school ben je misschien op zoek naar een frisse wind en een nieuw gezicht voor jullie jaarlijkse schoolfoto’s. Lees lekker verder en ervaar hoe ontspannen en persoonlijk het kan zijn.

Wil je eens kennismaken? Samen foto’s kijken? Ideeën uitwisselen? Bel me voor een kennismaking : 06-20518251

Voor de school

Als school wil je dat het vlekkeloos verloopt, volgens jullie wensen én dat het de dagelijkse routine zo min mogelijk verstoort. Daar zorg ik natuurlijk voor! Daarnaast krijg je als school nog allerlei cadeautjes :

Digitale bestanden van alle portretten van de kids (voor bijv. de schooladministratie en knutselwerkjes)

Van iedere groepsfoto een 20x30 cm afdruk voor in de school

Iedere leraar krijgt een eigen groepsfoto en portret

Voor de leerlingen van groep 8 krijg je een koppenfoto/groepsfoto
voor bij het afscheid

GRATIS PHOTOBOOTH Ik heb een speciale kinder photobooth die het perfect doet op schoolfeesten, fancy fairs, BBQ’s, zomerfeesten en …
Ik kom deze gratis bij jullie neerzetten tijdens één van jullie feesten. De kids (en ouders) kunnen hiermee selfies maken, die worden direct geprint.

Voor de ouders

Ik wil de kinderen vastleggen zoals ze zijn en ze hun eigen ‘minute of fame’ laten beleven. Ze mogen in de schijnwerpers staan en stralen als fotomodel. Ik help ze met veel plezier én leg ze met nog meer plezier vast op de ‘gevoelige plaat’.

Er worden meerdere foto’s per kind, in verschillende poses en indien
gewenst met verschillende achtergronden gemaakt

De ouders zijn gegarandeerd van een aantrekkelijke prijs

Eenvoudig online bestellen in een beveiligde bestelomgeving én thuis afgeleverd

Kinderen worden ontspannen gefotografeerd, met persoonlijke aandacht voor ieder kind

GRATIS KIEKEBOEKIE Dit unieke, door mijzelf ontwikkelde pasfotoboekje, krijgen alle ouders die voor meer dan € 10 besteden cadeau. Plak hier van de hele basisschool periode de pasfoto’s in en je hebt een superleuk bewaarboekje.

poses

Jullie modellen in spé worden gefotografeerd in 1 of meer poses. Samen bekijken we welke poses we gaan gebruiken.
Hier zie je wat voorbeelden van mogelijke poses, van portret tot van-top-tot-teen en van liggend tot in de kleermakerszit.

profielfoto's

schoolfotografie

bruidsreportages

productfotografie

Broer/Zus foto’s

Hoe compleet willen jullie de foto’s aanbieden? In veel gevallen bieden scholen ook de gelegenheid om broertjes en zusjes op de foto te zetten met elkaar.

Soms zitten deze broertjes en zusjes bij elkaar op school en regelen we dat tijdens schooltijd. Maar we kunnen ook buiten schooltijd de jongere óf oudere broers en zussen uitnodigen.

Samen aan de slag?

Elke school is weer anders, de ene groot, de ander klein. De wensen variëren en ieder heeft weer andere gedachtes over
klassenfoto's en broer/zus foto's. Ik maak het graag iedereen naar de zin dus plan alles graag met jullie op maat. Zullen we binnenkort eens kennismaken?

Unieke klassenfoto

Klassenfoto’s maak ik het liefst voor een egaal witte achtergrond. Ik zorg voor een witte wand én vloer. Zo krijg je een frisse foto, die goed belicht is.

Wil je het nog wat unieker? Dan kan ik de groep ook ‘virtueel’ meenemen naar een andere locatie en staan ze bijvoorbeeld ineens in de Hoeksche Waardse polder! De achtergrond voeg ik naderhand toe aan de foto.

achtergronden

Voor de achtergrond kun je als school kiezen wat je wilt. Wil je maar 1 achtergrond, of wil je de ouders een 2de keuze aanbieden. Ik heb neutrale achtergronden zoals wit en zwart, maar heb ook allerlei leuke, hippe achtergronden met bijpassende accessoires.

Wat dacht je van een oude bakstenen wand met een stoer olievat ervoor? Of steigerhout? Pastelkleurige sloophouten planken? Witte bakstenen? Graffiti? Heb je zelf een ander idee? Vraag het gewoon, ik maak met regelmaat nieuwe decors
en wie weet hebben jullie wel een goed idee!

sloophout

baksteen

pastelhout

steigerhout

Peter Middelhoek
fotograaf & meer

Mijn naam is Peter Middelhoek, ik ben fotograaf, creatieveling én bovenal vader van 2 kids. Het maken van foto's waar nog jaren van genoten wordt is een heerlijk beroep. Spontane en eigentijdse foto's, daar ben ik gek op. Mensen vastleggen zoals ze zijn is heerlijk.

Je kunt met mij maar 1 kant op: de juiste! Iedere fotoshoot is weer anders qua wensen. We komen samen tot een plan dat perfect past bij wat jij nodig hebt.

Contact

Admiraal de Ruijterstraat 58b
3262 XE  Oud-Beijerland
tel. 06-20518251

info@petermiddelhoek.nl

Stel een vraag

Versturen