familiefoto's

Wil je prachtige beelden van je familie? Kinderen? Opa en oma? Van jezelf? Of van jullie samen? In mijn fotostudio ontvang ik kleine groepen tot ongeveer 5 personen voor een ongedwongeren serie familie foto's.

business profielfoto's

Heeft u een goede, sprekende foto nodig voor uw social media profiel op bijvoorbeeld LinkedIn? Voor uw website? Blog of website? Of voor uw bedrijfsmagazine?

product fotografie

U heeft een webshop of maakt met regelmaat folders met uw producten. Dan heeft u regelmatig nieuwe productfoto's nodig. De ene keer zijn het maar 10 foto's, maar een paar weken later heeft u er 30 nodig. Kies daarom voor een strippenkaart.

Peter Middelhoek
fotograaf & meer

Mijn naam is Peter Middelhoek, ik ben fotograaf, creatieveling én bovenal vader van 2 kids. Het maken van foto's waar nog jaren van genoten wordt is een heerlijk beroep. Spontane en eigentijdse foto's, daar ben ik gek op. Mensen vastleggen zoals ze zijn is heerlijk.

Je kunt met mij maar 1 kant op: de juiste! Iedere fotoshoot is weer anders qua wensen. We komen samen tot een plan dat perfect past bij wat jij nodig hebt.

Contact

Admiraal de Ruijterstraat 58b
3262 XE  Oud-Beijerland
tel. 06-20518251

info@petermiddelhoek.nl

Stel een vraag

Versturen