Zet de corona zorgen opzij en tover een lach op het gezicht!

Boek een 'lieve groet fotoshoot'

Wil jij ouders, opa's, oma's, overgrootopa's en overgrootoma's in deze bijzondere tijden even de zorgen laten vergeten? Met een fotoshoot, uiteraard op gepaste afstand en zonder handenschudden, maak je mensen blij die dat nu écht even nodig hebben.

Een foto voor de trotse opa's & oma's

Werken doen we vanuit huis, de kinderen gaan niet naar school, en ouderen blijven thuis. Met (overgroot)opa's en (overgroot)oma's wordt er nu niet geknuffeld, geen bezoekjes en geen gezellige momentjes samen. Waar opa's en oma's wekelijks op hun kleinkinderen pasten wordt er nu gebeld en gefacetimed. Maak jij ze blij met een spontane, vrolijke foto?

Een foto voor de papa's en mama's

Maar ook de vaders en moeders die in de zorg werken, jarig zijn of binnenkort vaderdag/moederdag vieren wil je toch verblijden met een lach op het gezicht?

Een 'Lieve groet fotoshoot' in Corona-tijd

In de natuur bij De Oude Tol in Oud-Beijerland ben je welkom voor een fotoshoot waarmee je een lieve groet brengt aan mensen die dat nu zo verdienen. Even de zorgen vergeten en een lach op het gezicht als je naar die vrolijke en spontane foto's kijkt.

Hoe werkt de 'Lieve groet fotoshoot' ?

Je kiest voor een shoot van 10 minuten als je 1 kind/persoon op de foto wilt of voor een shoot van 20 minuten als je meerdere kinderen wilt laten fotograferen of ook een gezinsfoto wilt laten maken.

In mijn online agenda zie je simpel op welke dagen en tijdstippen ik nog beschikbaar ben voor een fotoshoot. Die doe ik natuurlijk met gepaste afstand en zonder handenschudden. Binnen enkele dagen na de fotoshoot krijg je een inlog waarmee je online je foto's kunt bekijken en bestellen (check hier de afdruk/download tarieven). De bestelde foto's worden per post bij je bezorgd.

Heb je nog vragen? Dan mag je me altijd even bellen of een appje sturen : 06-20518251.

Foto's in jullie eigen tuin

Wil je liever in je eigen tuin foto's laten maken? Dat kan, dan kom ik naar je toe. Bel me even op : 06-20518251, hiervoor geldt een toeslag obv de plaats waar je woont.

Een lief prijsje voor een lieve groet!

Voor een tientje voor een enkel kind of 20 euro voor een aantal personen heb je al toffe, onvergetelijke beelden. 

Daarna kun je online, via mijn bestelsite zelf de gewenste afdrukken of digitale bestanden bestellen.

1 persoon/kind

€ 10

gezin

€ 20

Peter Middelhoek
fotograaf & meer

Mijn naam is Peter Middelhoek, ik ben fotograaf, creatieveling én bovenal vader van 2 kids. Het maken van foto's waar nog jaren van genoten wordt is een heerlijk beroep. Spontane en eigentijdse foto's, daar ben ik gek op. Mensen vastleggen zoals ze zijn is heerlijk.

Je kunt met mij maar 1 kant op: de juiste! Iedere fotoshoot is weer anders qua wensen. We komen samen tot een plan dat perfect past bij wat jij nodig hebt.

Contact

Admiraal de Ruijterstraat 58b
3262 XE  Oud-Beijerland
tel. 06-20518251

info@petermiddelhoek.nl

Stel een vraag

Versturen