Mijn werkwijze als trouwfotograaf

Om jullie een beeld te geven van het verloop van het eerste contact tot de oplevering van jullie bruidsreportage lees je hier wat informatie.

In de praktijk zijn er natuurlijk vele gevallen waarin het anders loopt, maar deze werkwijze is redelijk universeel.

Het eerste contact met de bruidsfotograaf

Per mail, rechtstreeks via mijn website, verstuur je je aanvraag. Dan heb ik al jullie gegevens compleet. Dit is natuurlijk een vrijblijvende aanvraag. Ik check mijn agenda en laat weten als ik beschikbaar ben. Dan kunnen we een kennismakingsafspraak plannen om te praten over jullie bruidsreportage.

De afspraak over jullie trouwdag

We ontmoeten elkaar op mijn kantoor in Oud-Beijerland (Hoeksche Waard). Allereerst nemen we (globaal) jullie trouwdag door. Aan de hand van dit eerste gesprekje starten we de computer. We bekijken wat bruidsreportages die ik eerder gemaakt heb. Als het mogelijk is laat ik bruidsreportages zien die op dezelfde locaties gemaakt zijn als die jullie in gedachten hebben. Jullie gaan naar huis met de prijs van jullie bruidsreportage. Deze zal geen verrassing zijn, want die kun je in het prijsoverzicht voor bruidsreportages vinden op deze website.

Optie voor jullie bruidsreportage

Jullie hebben nu een optie in mijn agenda. Een optie is een vrijblijvende en kosteloze, tijdelijke, reservering in mijn agenda. Dit geeft jullie de tijd om na te denken, te vergelijken met andere fotografen, maar het geeft jullie ook de zekerheid dat ik mij in ieder geval 2 weken beschikbaar houdt voor jullie trouwdag.

Samen aan de slag?

Elke bruiloft is weer anders, de ene groter en uitbundiger dan de andere. De wensen variëren en ieder stel heeft weer andere gedachtes over
hun bruidsreportage. Ik maak het graag iedereen naar de zin dus plan alles graag met jullie op maat. Zullen we binnenkort eens kennismaken?

‘Ja’, je wilt mij als bruidsfotograaf

Dat vind ik natuurlijk erg leuk om te horen! Daar hoort ook een formeel onderdeeltje bij. Nadat jullie opdracht hebben gegeven voor de bruidsreportage stuur ik jullie per mail een bevestiging van de afspraken toe. Deze bevestiging sturen jullie met handtekening naar mij retour. Na ontvangst stuur ik een exemplaar met mijn handtekening, als bevestiging voor jullie administratie.

De laatste details voor de bruiloft

Een maand tot 2 weken voor jullie bruiloft neem ik contact met jullie op. We spreken even de laatste planning met elkaar door, wisselen gegevens uit en maken de laatste afspraken.

De bruidsreportage op jullie trouwdag

Ik meld mij op de afgesproken locatie en registreer met veel plezier jullie trouwdag. Mocht het allemaal een beetje uitlopen, dan is het prettig als je weet dat ik niet de hele tijd op m’n horloge kijk.

De aflevering van de bruidsreportage

De week na je bruiloft krijg je de restantfactuur. Deze dient voldaan te zijn voor de USB stick met je foto's geleverd wordt. Binnen 1 maand na je bruiloft is de USB stick met foto's klaar.

Als je dat wilt plaats ik de foto’s ook op een met wachtwoord beschermde bestelsite voor familie en vrienden

Peter Middelhoek
fotograaf & meer

Mijn naam is Peter Middelhoek, ik ben fotograaf, creatieveling én bovenal vader van 2 kids. Het maken van foto's waar nog jaren van genoten wordt is een heerlijk beroep. Spontane en eigentijdse foto's, daar ben ik gek op. Mensen vastleggen zoals ze zijn is heerlijk.

Je kunt met mij maar 1 kant op: de juiste! Iedere fotoshoot is weer anders qua wensen. We komen samen tot een plan dat perfect past bij wat jij nodig hebt.

Contact

Admiraal de Ruijterstraat 58b
3262 XE  Oud-Beijerland
tel. 06-20518251

info@petermiddelhoek.nl

Stel een vraag

Versturen