Trouwfotograaf

Peter Middelhoek

Al bijna 20 jaar ben ik bezig met marketing, webdesign, ontwerp en fotografie. Creativiteit hoort bij me en ik ben gek op een prachtig eindresultaat. Het oog voor detail vindt ook hier z’n oorsprong, zo houd ik scherp in de gaten wat er op jullie trouwdag gebeurt.

Het maken van jullie trouwreportage is ook voor mij een prachtige gebeurtenis waar ik van geniet. Dit zie je absoluut terug in het eindresultaat.

Wil je eens kennismaken? Samen foto’s kijken? Ideeën uitwisselen? Bel me voor een kennismaking : 06-20518251

“Had je ook een bruidsfotograaf?”

Vooral genieten en soms even poseren

Je kunt er niet aan ontkomen om af en toe even te poseren. Dit probeer ik tijdens de trouwdag zoveel mogelijk te beperken. Je zult tijdens de reportage merken dat het allemaal op een heel ontspannen manier verloopt, het is tenslotte een dag waarvan je wilt genieten.

Zo subtiel mogelijk maak ik deel uit van jullie trouwdag. Ik ga correct gekleed en blijf op de achtergrond, zodat je soms niet eens merkt dat ik er ben. Zo krijg je soms te horen van één van je gasten “Had je ook een bruidsfotograaf?”.

Een bruidsreportage is direct al heel compleet:

In de meeste gevallen ben ik aanwezig vanaf het aankleden tot aan het diner of soms zelfs blijf ik gedurende het feest of de receptie.

Op een door jullie te kiezen locatie, of meerdere locaties maken we een fotoshoot.

De rest van de dag versla ik als reportage, waarin uiteraard de traditionele momenten zoals ‘de kus’ en het aansnijden van de bruidstaart allemaal worden vastgelegd.

De foto’s worden door mij gescreend en indien nodig her en der nabewerkt.

Je ontvangt alle foto’s digitaal op een USB stick, gerubriceerd per onderdeel van de dag (bijv. vertrek, gemeentehuis, kerk, etc.)

Je kunt de foto’s nadien zo vaak bijbestellen als je wenst, zonder mijn tussenkomst!

De foto’s worden indien gewenst ook geplaatst op mijn bestelsite. Hier kunnen familie, vrienden en kennissen de foto’s bekijken, beveiligd met een wachtwoord, en bestellen. Zo hoef je niet de bestellingen van iedereen zelf te regelen.

Peter Middelhoek
fotograaf & meer

Mijn naam is Peter Middelhoek, ik ben fotograaf, creatieveling én bovenal vader van 2 kids. Het maken van foto's waar nog jaren van genoten wordt is een heerlijk beroep. Spontane en eigentijdse foto's, daar ben ik gek op. Mensen vastleggen zoals ze zijn is heerlijk.

Je kunt met mij maar 1 kant op: de juiste! Iedere fotoshoot is weer anders qua wensen. We komen samen tot een plan dat perfect past bij wat jij nodig hebt.

Contact

Admiraal de Ruijterstraat 58b
3262 XE  Oud-Beijerland
tel. 06-20518251

info@petermiddelhoek.nl

Stel een vraag

Versturen